Honung, ljus, Salvkit, Bivax dukar....

Aktiva filter

Refill bivax värmeljus Refill bivax värmeljus
Snabbvy Quick View

Refill bivax värmeljus...

48,00 kr Pris

Naturligt rent bivax fyra stycken värmeljus att använda i någon form av ljus kropp.  Ljusen är hand gjorda och ojämnheter kan finnas eller uppkomma vid utsick. Vi packeterar väl i kartong för att minimera kross skador.

Förskylnings te-box med Svensk honung
Snabbvy Quick View

Förkylnings te-box med...

199,11 kr Pris

4st teer plus Svensk honung 500g som passar vid förkylning, a 30g/st. Teerna kan vara svart, grönt, ört eller rött te. Passar bra till sig själv eller som present till en vän som är förkyld. Skriv in vilka teer du valt i meddelande rutan i kassan.

Om du vill skickar till någon annans adress än din egen, anger du dennas adress i betalnings delen i kassan. Efter att tryckt  på, Gå vidare kommer en ruta med dina uppgifter upp, där Klickar du på Ändra i högra hörnet i rutan och fyller i den leveransadress dit du vill att vi sänder varan. Skulle något bli fel så maila till kundtjanst@te-klubben.se eller skriv in under kontakta oss på hemsidan, dina uppgifter och vilken adress du vill att vi ska leverera te boxen till. 

Bivax Salvkit Bivax Salvkit
Snabbvy Quick View

Bivax Salvkit

80,36 kr Pris

Bivax salva gör det själv kit. Bivax salva är mjukgörande och skyddar huden En perfekt present. En rolig och klimat smart sak att göra själv eller med en vän.

Snabbvy Quick View

Svensk honung från liten...

535,71 kr Pris

Svensk honung 10st 500grams burkar i kartong. Honung som odlats efter ekologiska principer från den lilla biodlingen finns oftast i olika årstids blommningar, försommar, högsommar och sensommar. Ange i meddelande fältet vilken sort du helst vill ha är sorten slut ersätts den av näst kommande årstids honung.

Bivax
Snabbvy Quick View

Bivax

9,60 kr Pris

Svenskt bi-vax från den lilla Svenska biodlaren iform av ett hjärta eller tjärna ca:10-12g styck. 

Bivax savkit ringblomma
Snabbvy Quick View

Bivax savkit ringblomma

96,00 kr Pris

Bivax salva Ringblomma gör det själv kit. Bivax salva är mjukgörande och skyddar huden En perfekt present. En rolig och klimat smart sak att göra själv eller med en vän.