Bivax savkit ringblomma
  • Bivax savkit ringblomma

Bivax savkit ringblomma

96,00 kr

Bivax salva Ringblomma gör det själv kit. Bivax salva är mjukgörande och skyddar huden En perfekt present. En rolig och klimat smart sak att göra själv eller med en vän.

Kvantitet

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Bivax salva Ringblomma är skyddande mot torr hud och bra som mjukgörande och skyddande för huden. Bivaxet som följer med i förpackningen är så kallat täckvax från våran lilla Svenska biodlare som odlar efter ekologiska principer och vaxet är så naturligt det kan bli (där av kan det finnas olikheter i vaxets färg och det kan finnas små partiklar av det nyttiga och naturliga bina samlar och tillverkar i bi vaxet t.ex propolis).

Innehåller:

2 st mörka burkar a 60ml.

1 påse torkade ringblommor

Recept "som hjälper dig steg för steg att göra din egna bivaxsalva med Ringblomma".

Bivax 

Rörpinne.

Det som behöver tillsätta är endast honung och kallpressad olja ingår ej,( honung kan köpas till i vår webbutik. Det räcker med 250g och du får över honung till att söta ditt te med)

Om du vill skickar till någon annans adress än din egen, anger du dennas adress i betalnings delen i kassan. Efter att tryckt  på, Gå vidare kommer en ruta med dina uppgifter upp, där Klickar du på Ändra i högra hörnet i rutan och fyller i den leveransadress dit du vill att vi sänder varan. Skulle något bli fel så maila till kundtjanst@te-klubben.se eller skriv in under kontakta oss på hemsidan, dina uppgifter och vilken adress du vill att vi ska leverera te boxen till. 

Särskilda referenser

chat Kommentarer (0)
Det finns inga kundrecensioner just nu.