DETTA FÅR DU SOM MEDLEM:

Trött på stormarknadens massproducerade teer? Som medlem i Svenska Te-klubben får du tillgång till högklassiga teer från hela världen. Du väljer mellan att få vår te-box med endast Gröna teer eller med blandade te-sorter.

  • Handplockade och unika smaker.
  • Premium-teer som räcker till cirka 40 koppar (ca 80 g).
  • Exklusiva erbjudanden endast för medlemmar.
  • Medlemsrabatter på de teer du vill köpa mer av.VÄLJ NÅGON AV FÖLJANDE PRENUMERATIONS-BOXAR


Är det något te du gillar extra mycket så finns möjlighet att till rabatterat medlemspris köpa mer av just detta här på Hot Tea. Medlemmar i Svenska Te-Klubben har 10% rabatt på alla teer i butiken, (Använd  och skriv in din kupong kod som du ser i kassan för att få rabatten).Svenska Te-Klubben vill överraska dina smaklökar, ge inspiration och njutning. Vi erbjuder handplockade och utvalda smaker från hela världen och du behöver inte vara någon finsmakare eller expert för att uppskatta någon av våra månadsboxar. Tvärtom, huvuddelen av våra prenumeranter är vanliga te-älskare som helt enkelt vill ha ett bättre och mer njutbart te i koppen.

Så länge du uppskattar boxen så levereras den hem till din brevlåda eller till den du vill ge bort den till. Vi sänder ut te-box prenumerationen i mitten av månaden. Om du vill ha uppehåll eller avsluta din prenumeration så går det bra. Mejla till kundtjänst senast den 27. Om du vill göra uppehåll eller om du vill avsluta prenumerationen näst kommande månad. Våra villkor är lika vänliga och generösa som våra teer. Det viktiga är att du alltid är nöjd med ditt köp!

Välkommen i klubben du också!